Samsung и Apple за мнозина сa основни конкуренти на технологичния пазар, но

...
Samsung и Apple за мнозина сa основни конкуренти на технологичния пазар, но
Коментари Харесай

За 5 долара по-малко - когато Samsung откаже на Apple

Samsung и Apple за мнозина сa основни конкуренти на софтуерния пазар, само че тези, които са по-добре осведомени с него, са наясно, че двете компании в действителност си партнират в производството на смарт телефони, които по-късно се излизат дружно в продажба. Или по-точно казано - корейската компаняи е главен производител и снабдител на екрани за iPhone.
 Samsung Galaxy Z Fold 6 и изказванията, че ще е с титаниева рамка
Как Galaxy Z Fold 6 ще стане по-добър (и по-лек)

Ето какво знаем

Според проектите на американската компания, които са добре известни са Samsung по към този момент упоменатата причина, през 2025 би трябвало да забележим четвърто потомство на бюджетния SE. Въпреки неуверения триумф на предшествениците му, от Apple ще създадат още един опит да завоюват тези, които не желаят да харчат огромни суми за флагманите им. 

Но една смяна в новия модел на компанията може да откаже някои, които са имали намерението да си го закупят. Според информация в редица софтуерни уеб сайтове, Samsung са отказали на Apple да обезпечат екрани за iPhone SE 4 поради препоръчаната цена за тях. 
 Снимка 659023

Твърди се, че офертата на производителя на смарт телефони от 30 $ на екран е надвишила мечтаната от Apple цена с пет $, което е довело до преустановяване на договарянията, написа TechTimes.

Затова американската компания ще работи в партньорство с китайската  BOE, която ще ги достави с нужната част в мечтаните бройки и на цена, която ги удовлетворява. Но дали ще е за сметка на качеството, следва да разберем.

6.1-Inch iPhone SE 4 OLED Panel Likely to Be Supplied by China's BOE
— MacRumors.com (@MacRumors)
От Apple към момента не са дали официална информация с какво iPhone SE 4 ще бъде по-различен от предходните бюджетни модели и с какво ще се приближава до по-скъпите си събратя.
 Apple и проектите за сгъваем iPhone - по кое време да го чакаме на пазара
Колко още ще чакаме за първия сгъваем iPhone

И какво възнамеряват Apple преди този момент

Очаква се екранът на модела да прилича много този на iPhone 14 - 6.1-инчов OLED, с цел да може от Apple да си спестят разноски за нови изследвания и проби и да заложат на към този момент изпитан артикул. Очаква се най-голямата смяна в бъдещия модел да е премахването на home бутона и намаляването на рамката на устройството, както и е при другите на марката.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР